NOOK: /nʊk/ -n.

1. Knus en gezellig hoekje
2. Exclusieve salon op een unieke locatie in het gezellige en historische Delft


Aan de gezellige grachten van Delft hebben wij in 2020 de deuren geopend van Nook Coiffeur. Bij Nook Coiffeur staan wij niet alleen garant voor de beste kwaliteit, wij zorgen ervoor dat u tijdens uw bezoek volledig kunt ontspannen.

Onze droom van een eigen salon begon in 2009, toen wij beiden aan onze carrière begonnen en het direct heel goed met elkaar konden vinden. Wij hebben bij een internationaal bekende, toonaangevende salon onszelf kunnen ontwikkelen tot bedrijfsleider, kleurspecialist en talent in het opleiden van kapperspersoneel.

 

Voor o.a. Fashion week, verschillende high-end fotoshoots en shows hebben wij regelmatig backstage werk verricht. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons in de salon, volledig op uw gemak en wetend dat u in goede handen bent.

We believe in Authentic Beauty.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in zijn of haar lijf en willen daar graag aan bijdragen. Daarom werken wij met de integere producten van Authentic Beauty Concept. Met deze unieke duurzame en mindful benadering maken wij het verschil.

NOOK Coiffeur

Thanee & Kim


 


CHECK ONS WERK
OP INSTAGRAM

HomeNEW1
 

We get better every day thru training and hard work


Wij vinden het belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarstyling en verzorging. Wij volgen daarom regelmatig trainingen maar gaan ook naar beurzen en doen een hoop inspiratie op via social media. Op onze social media delen wij ons werk, onze inspiratie maar ook leuke backstage pictures en dingen die we meemaken in de salon! Volg jij ons al?


FOLLOW US

Little things matter most

The devil is
in the
detailsErvaren en professioneel

Wij kennen elkaar uit het kappersvak en werken al jarenlang samen. De stap naar een eigen haarsalon was vrij logisch.Producten van hoogwaardige kwaliteit

Wij zijn trotse gebruikers van de prodcten van Authentic Beauty. Samen met hen delen wij de gedachte dat echte schoonheid puur is. Hun producten bevat geen kunstmatige ingrediënten en zijn helemaal vegan.Blow dry to go!

Belangrijke afspraak? Bel ons even voor een gaatje, dan föhnen en stijlen wij je haar en kun je direct door naar je date.Prijzen

Net als ons concept zijn onze prijzen helder en eerlijk en te vinden op de prijslijst. Ben je student? Dan krijg je studentenkorting bij ons!Wassen maar!

We hebben heerlijke stoelen voor je, waar je tijdens het wassen, echt even een genietmomentje kan hebben. Ogen dicht en genieten van de massage.Open op exclusieve tijden

Wij zijn op maandag, vrijdag en zaterdag overdag open en op dinsdag en donderdag de avond.


 

We willen ervoor zorgen dat jouw authentieke schoonheid naar voren komt. Dat doen wij door de beste zorg en kleuring!Thanee Tichem & Kim Woodford
Owners


18 Years in business

We hebben jarenlang ervaring opgedaan en zijn heel trots op onze eigen plek waarin we ons eigen concept: blijf authenthiek, kunnen doorvoeren in ons vak.

PRICELIST


Afspraak maken


See what our satisfied
customers say about us

 • De ontspannen sfeer en 'het weten' hoe je je haar en kleur wilt is voor mij de ultieme reden om Nook tot favoriete coiffeur te benoemen. Thanee en Kim, jullie maken deze sfeer!! Mijn dank.
 • Lekker ontspannen alles weer opgefrist! Ook gezellig gekletst en gelachen!
 • Altijd een feestje om bij jullie in de salon te zijn
 • Like always 5/5 stars!
 • Ik weer ontzettend blij met m’n nieuwe haar! Thanks❤️
 • Super fijne, persoonlijke en professionele behandeling
 • Een mooie professionele en sfeervolle zaak, waar ik me prettig voel. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en met je mee gedacht. Mijn coupe ziet er verzorgd en glanzend uit, me haar "danst" weer. Ben blij.
 • Super blij met mijn kapsel, Thanee nam de tijd en begreep precies wat ik wilde. Heel fijne sfeer en goede service!
 • Blondies, Brownies, heerlijke koffie en altijd naar buiten met een frisse kop😀
 • Héél prettig! Verwend met koffie en brownie. Én uitstekend geknipt in een fijne omgeving! Prachtige zaak!  
 • Kim is geweldig, ik ben zeer tevreden.
 • Mooie zaak, goede sfeer, oprechte aandacht en een super behandeling voor mijn vriendin. Zij is superblij met het eindresultaat en heeft Fijne rustige sfeer, uiteraard goed geknipt!
 • De meiden zijn altijd super gezellig en professioneel en geven altijd je het beste advies.
 • Helemaal blij!! Lekker ontspannen, lekker theetje, muziekje en super tevreden!

WE INVITE YOU TO CONTACT US

+31 15 889 68 49